top of page

Reinigen van vloeren

DSC01164.jpg

Het reinigen van vloeren lijkt eenvoudig, maar in de meeste gevallen is dit totaal niet zo. Het type vloer beslist voor het grootste deel hoe makkelijk deze schoon te maken is. Een marmerenvloer heeft een andere behandeling nodig dan een betonvloer. Wij reinigen uw vloer vakkundig schoon. Als specialist in vloerbehandelingen in West-Vlaanderen verwijderen we alle viezigheid of aantasting en komen we tot een geweldig eindresultaat.

Uw natuursteen vloer reinigen

Een vloer die bestaat uit natuursteen valt moeilijk grondig te reinigen. Het komt uit de natuur en heeft imperfecties, waardoor hij niet helemaal glad is. Er zitten kieren, gaten en allerlei onregelmatigheden in. Daar kan viezigheid zich in opstapelen. Stof en vet, maar ook bacteriën en schimmels kunnen hun weg vinden in uw vloer. Daarnaast kunnen er ook lijm- of gipsresten en cementsluiers na het plaatsen achterblijven. Ongelijke delen van uw vloer zijn lastig schoon te maken als u de gepaste apparatuur hier niet voor heeft. Wij kunnen uw vloer weer laten stralen, na ons bezoek ziet hij er terug als nieuw uit.

 

Marmeren vloeren

De klassieke elegantie die een marmeren vloer uitstraalt, kunt u in geen enkel ander bouwmateriaal terug vinden. Het heeft een erg luxueuze uitstraling. Al sinds de oudheid wordt marmer gebruikt voor onder andere vloeren, trappen, wanden en gevels. Marmer is een wat zachtere natuursteen en daardoor vatbaar voor krassen en vlekken, daarom wordt het aangeraden om uw vloer professioneel te behandelen.  Bij het reinigen van een vloer uit marmer moet u immers erg opletten met zuren, chemicaliën en agressieve schoonmaakmiddelen.

 

Betonvloer

Een betonvloer moet regelmatig gereinigd worden door een expert. Een grove betonvloer valt niet makkelijk goed schoon te maken. Als u zelf een betonvloer heeft bent u hier waarschijnlijk wel al achter gekomen. Een gewone schrobbeurt volstaat hier niet. Als specialist in vloerbehandelingen schuren wij ook betonnen vloeren.

Ontdek meer over betonvloeren

 

Onderhoudsproducten

Al de reinigings- en behandelingsmethodes van onze firma worden uitgevoerd aan de hand van de beste producten op de markt: Lithofin! Reeds 16 jaar werken wij met Lithofin omdat dit product ons nog nooit in de steek gelaten heeft, noch bij de uitvoering van de werken, noch bij de nazorg ervan.

 

Voor meer informatie over het reinigen van uw vloeren kunt u ons hier contacteren.

Contacteer ons

koekel1.jpg
bottom of page