top of page

Klantenreview

de maeght

Klant : De Maeght

Na een lange tijd van uitstellen, hebben we in 2014 onze natuursteenbevloering onder handen laten nemen.

Na vele ontgoochelingen achter ons te laten hebben we aangeklopt bij VC Voerbehandelingen uit Beselare. De zaakvoerder kwam bij ons langs om de vloer te bestuderen en daaromtrent raad te geven wat ermee aan te vangen.

We kregen een duidelijke uitleg wat er ons te doen stond. Herpolijsten van de vloer was de beste oplossing . En duidelijk bleek dit ook zo te zijn. Aanvankelijk hadden we schrik van het "droog-schuursysteem", maar dit bleek zeker niet nodig . In een mum van tijd werd de volledige tegelpartij tot een nieuwe vloer omgetoverd. En zonder stof of vuil.

 

We kunnen deze firma zeker en vast aanraden en zullen hier zeker positieve reclame voor maken.

 

Gegroet

De Maeght Fr.

klant anoniem

Klant : Anoniem

Reeds jaren hebben wij in onze badkamer Blauwe hardsteen panelen. Deze worden gebruikt in de douchezone en langs de badzijde.

Onlangs hebben we een nieuwe poetsdame mogen ontvangen van het poetsbedrijf.

Jammer genoeg is deze niet-Nederlandstalig. Met als gevolg : ze reeg te horen van haar overste, de firma brengt de kuisproducten zelf mee. Om de steen in de badkamer te reinigen gebruikt zij "sanitairreinigend poroduct", waarop in hoofdletters achteraan vermeld staat :  NIET OP ZUURGEVOELIGE OPPERVLAKKEN !!


Nadat deze dame de ganse fles had uitgesproeid op de steeen, en deze uiteraard goed schuimend werkte , bleek dat alle kalk kapot getrokken was. Dhr Vande Moortele Jurgen van de firma VC Vloerbehandelingen bvba is bij ons langs geweest en heeft de steen helemaal herpolijst. Nu is er niets meer zichtbaar van de vroegere schade.

Gelukkig!!

Fam Devolder-Messeune

Fam Devolder - Messeune

Na een waterschade in onze woning te hebben overleefd, waarbij de modder tot halfweg de living stond, konden we beginnen met de schade op te meten. 

De verzekeringsexpert raadde ons de firma VC Vloerbehandelingen uit Beselare aan. Ze zouden dé specialisten in het vak zijn om de schade te herstellen.

In de steen waren bepaalde structuren die door het uitdampen van het vocht "open" waren komen te staan en kleine stukjes steen brokkelden uit.

De schade werd begroot en goedgekeurd door de maatschappij. Alle haperingen in de steen werden met een pasta opgevuld en daarna afgeschuurd.

Van het nieuwe droog-schuursysteem had ik nog niet gehoord, dus was dit voor mij een hele openbaring.

Geen slijk aan de muren, enkel een grote darm die door de living liep, gekoppeld aan de machine enerzijds en aan een stofzuiger anderzijds.

Alles werd ineens opgezogen en er bleef geen stof achter op de vloeren. Je kon direct zien wat er tevoorschijn kwam op de tegels.

 

Een heel mooi afgewerkte vloer nadien.

Proficiat.

bottom of page